Aktiviteter

Kom och prova den nya trenden shuffleboard!

Shuffleboard är kul, spännande och enkelt att lära sig. Kan du röra din hand så kan du spela Shuffleboard.  Spelet är mycket socialt och ytterst beroendeframkallande.

Det påminner om curling. 4 röda och blå stenar per spelare som eller lag som curlas fram från ena kanten till andra ändan av spelbordet.  Det gäller att komma så nära bortre kanten som möjligt med de egna stenarna samtidigt som man skall blockera eller slå bort motståndarens stenar.  Be personalen om en instruktion i reglerna så är det bara att köra igång sedan.

Boka online
Shuffle_870.jpg

Biljard

Samla kompisgänget för en skön biljardkväll. Att spela biljard är härligt avslappnande och ett perfekt avslut på dagen, veckan eller som sista aktivitet innan helgen är slut. 

30 min     40 kr
60 min     60 kr

Boka online
Biljard570x400.jpg

Discobowling

Spela bowling på ett sätt du aldrig tidigare gjort! Hela hallen släcks ned sånär som på det ultravioletta ljuset och laserstrålkastarna som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut. Vi spelar en härlig blandning av gammal och ny musik med allt från schlager till den senaste radioplågan.

Åldersgräns 18 år (obligatorisk legitimationskontroll), barn och ungdomar under 18 år får gärna spela i målsmans sällskap.  18-års gräns gäller efter kl. 22 vid underhållningskvällar. Fredagar och lördagar kl. 20-24

Boka online
Discobowling570x400.jpg

Barnkalas

Bjud in till barnkalas hos oss på Sunne Bowling!

Kom och fira födelsedagen tillsammans med oss, vi erbjuder ett roligt kalas med bowling och mat. Superkul för alla barn och skönt för mamma och pappa som slipper diska efteråt. I priset ingår en timmes bowling, födelsedagsmat där man kan välja mellan att bjuda på pannkaksbuffé eller hamburgertallrik samt dricka och glass.

Bokas på tel: 0565-167 79  eller mail: bowling@sunnecamping.se  

OBS! Ange ålder på födelsedagsbarnet och om det är pojke eller flicka.
Kalaset tar ca 2 timmar.  Pris: 150 kr/ barn (minst 8 barn).

DSC_1486.jpg